Hoitopalvelut - Mentor Gym

Hoitopalvelut

HIERONTA

Hierontapalvelut voivat olla ratkaisu sinulle, jos kärsit esimerkiksi niska-, hartia- ja selkäkivuista, huimauksesta, päänsärystä tai työ- ja urheiluperäisistä rasitusvammoista. Hieronnan ansiosta liikkuminen helpottuu ja keho palautuu nopeammin rasituksesta – hieronta onkin hyvä lisä aktiiviliikkujan elämään. Koulutetut hierojamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Varaa aika hierontaan saman tien!

Katso hinnat

Varaa aika: www.avoinna24.fi tai soittamalla p. 0103225270 Kurala / p. 0103225277 Hirvensalo


OSTEOPATIA KURALASSA

Osteopatiasta voit saada apua mm. selkä-, niska- ja hartiaperäisiin tai erilaisiin ylä- ja alaraajojen kiputiloihin tai liikerajoituksiin, päänsärkyyn ja migreeniin, lihaskireyksiin sekä erilaisiin hermoston kiputiloihin (esim. hermopinne). Osteopaatti on kehon rakenteen ja toiminnan asiantuntija. Käsittelemällä pääasiassa niveliä, lihaksia ja sidekudoksia osteopaatti pystyy vaikuttamaan laajasti kehon eri toimintoihin. Hoitotekniikat tuntuvat miellyttäviltä ja hoitoon voi tulla akuuteissakin kiputiloissa.

Katso hinnat

Varaa aika: p. 0103225270


FYSIOTERAPIA

Fysioterapiapalveluiden ydin on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisessa sekä niiden ennaltaehkäisyssä. Tämä tarkoittaa terveyttä ja toimintakykyä edistävää neuvontaa ja ohjaamista, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa sekä lihastasapaino- ja liikkuvuuskartoituksia. Fysioterapeuttisten harjoitteiden avulla paitsi harjoitetaan vaurioitunutta kudostasi, niin myös opetetaan sinulle lisää kehostasi. Ota yhteyttä ja varmista kuntoutumisesi sekä pysyvät muutokset toimintakyvyssäsi!

Katso hinnat

Varaa aika:

Emmille: emmi.silvola@mentorgym.fi / 0405087553

Miialle: miia.kautto@mentorgym.fi / 0449829713

Ronille: roni.rekola@mentorgym.fi / 0505733652


ÄITIYSFYSIOTERAPIA

Miksi äitiysfysioterapiaa?
– Kivuttoman raskauden vuoksi. Tuki- ja liikuntaelinvaivoja ehkäistään lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelulla.
– Turvallinen liikunta läpi raskauden edistää synnytyksestä palautumista.
– Oikeanlaisella liikunnalla ehkäistään raskausajan diabetesta sekä edistetään lapsen kasvua ja kehitystä.

Varaa aika: emmi.silvola@mentorgym.fi / 0405087553


FASKIAMANIPULAATIO

Faskiamanipulaatio on kehon lihas-/liikeketjuihin perustuva manuaalinen käsittely, jonka tavoitteena on edesauttaa faskiakerrosten liukumista. Ennen käsittelyä tehdään alkukartoitus, sisältäen haastattelun, liiketestit ja palpaatiotestit. Faskiamanipulaatio on Luigi Steccon kehittämä ja laajasti tutkittu apu tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen/kipujen hoitoon. Faskia rakenteena ei veny ja sen ”liimautuessa” muihin pehmytkudosrakenteisiin, esim. loukkaantumisesta tai leikkauksesta johtuen, faskiakerrosten normaali liukuminen estyy ja syntyy ongelmia esim. voimantuotossa, tasapainossa, liikerajoituksia tai kipua.

Varaa aika: fysiokoskimaki@gmail.com / 040 8368 884


LPG-HOITO

LPG-hoito sopii erinomaisesti urheilijoille ja kuntoilijoille. Monipuoliset hoitomahdollisuudet auttavat moneen. LPG-hoitoa käytetään esimerkiksi pehmytkudosvammojen, lihasjäykkyyden, tulehduksien, arpien, erilaisten kiputilojen ja turvotuksien hoidossa.

Varaa aika: https://www.mentorclinic.fi/