Palvelut yrityksille - Mentor Gym

Palvelut yrityksille

Henkilökunnan hyvinvointi näkyy suoraan yrityksesi tuloksessa. Paljonko olet valmis panostamaan siihen? Meiltä saat järkevästi mitoitetun ja sisällöltään raudanlujan kokonaisuuden henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

YritystuntiKuntotestausLiiku + AutaRäätälöity hyvinvointivalmennus


YRITYSTUNTI

Työkavereiden kanssa yhdessä liikkuminen lisää yrityksen yhteisöllisyyttä sekä parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista. Mentor Turku tarjoaa yrityksien tarpeisiin suunniteltuja tunteja, joihin sisältyy suunnittelun lisäksi valmennus ja tilojen käyttö. Yritystunnit onnistuvat yksittäisinä palveluina tai jatkuvana suurempana kokonaisuutena. Kertokaa, mitä kaipaatte ja me suunnittelemme juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun!

 

Pyydä tarjous Rene Valtoselta:
rene.valtonen@mentorgym.fi / p. 0407045045


KUNTOTESTAUS

Kaipasi yrityksesi sitten kestävyyskunnon, lihaskunnon, liikkuvuuden tai kehonkoostumuksen mittausta, niin meiltä löytyy laadukas testivälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat. Kuntotestauksen avulla henkilöstösi saa arvokasta tietoa kunnostaan ja testit ovatkin loistava tapa motivoiva työntekijä hetkeksi pohtimaan tavoitteitaan oman fyysisen hyvinvointinsa ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

 

Pyydä tarjous Rene Valtoselta:
rene.valtonen@mentorgym.fi / p. 0407045045


LIIKU + AUTA

Liiku ja Auta-kampanja on 16 viikon liikuntahaaste yrityksille! Kampanjassa kuntotestaamme yrityksenne henkilöstön aluksi ja lopuksi sekä autamme heitä liikkumaan turvallisesti ja tehokkaasti. Kampanja päättyy yrityksenne nimissä lahjoitettavaan hyväntekeväisyyspottiin lasten sairaanhoitotyön hyväksi! Hyväntekeväisyyspotti kasvaa joko kertyneiden liikuntakertojen tai pudotettujen painokilojen mukaan yrityksenne päätöksen mukaan. Tämä kampanja sopii pienille tai suurille kaikkien alojen yrityksille!

Tutustu kampanjaan: www.16viikkoa.fi

”TKU-Rakennus Oy ja sen työntekijät ovat olleet innolla mukana Liiku ja Auta- kampanjassa. Kampanja on motivoinut meitä kaikkia liikkumaan yhä enemmän ja olemme saavuttaneet huikeita tuloksia kampanjan aikana sekä ryhmässä että yksin liikkuen. Iso kiitos Mentorin ammattimaiselle porukalle – tästä on hyvä jatkaa!”

 

Pyydä tarjous Rene Valtoselta:
rene.valtonen@mentorgym.fi / p. 0407045045


RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIVALMENNUS

Tarjoamme muitakin juuri sinun yrityksellesi ja henkilöstöllesi räätälöityjä liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

 

Pyydä tarjous Rene Valtoselta:
rene.valtonen@mentorgym.fi / p. 0407045045