Ryhmävalmennukset - Mentor Gym

Ryhmävalmennukset

Ryhmässä on uskomattomasti energiaa! Oletpa sitten seniori, juniori, aloittelija, kokenut harjoittelija tai painon pudottaja, toteuta tavoitteesi ryhmävalmennuksessa. Valitse itsellesi sopivan valmennusohjelma seuraavista vaihtoehdoista.

Mentor ryhmävalmennusSeniorivalmennusAlkeiskurssiPainonpudotusJuniori ryhmävalmennusVoimavalmennus


MENTOR POMMIRYHMÄVALMENNUS

Mentorin Pomminvarma Ryhmävalmennus on jäsenille tarkoitettu valmennuskokonaisuus, joka koostuu kevät- ja syyslukukaudesta. Valmennukseen voi ilmoittautua myös lyhyemmäksi ajanjaksoksi, mikäli tilaa on. Valmennus sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle, sillä ryhmissä harjoitellaan aina omalla tasolla kohti omia tavoitteita sykeseurannan ja valmentajan avustamana. Harjoitukset kehittävät eri kunnon osa-alueita monipuolisesti.

Valmennukseen kuuluu kolme ryhmävalmennuskertaa viikossa, sykeseuranta, ruokavalio-ohjeistus sekä ilmainen kuntokartoitus valmennuskokonaisuuteen puoleksi vuodeksi mukaan lähteville. Lähde siis mukaan ryhmävalmennukseen, jossa kehityt pomminvarmasti!

Ryhmäkoko: max. 16 hlö

Paikka: Mentor Kurala

Hinta: alk. 75€/4vkoa

Ajankohta: Seuraavat kurssit käynnistyvät 5.8.2019

Pommiryhmien aikataulut:

MA & TO klo 7-8 ja klo 16-17

MA & KE klo 17-18, klo 18-19 ja klo 19-20

TI & TO klo 17-18, klo 18-19 ja klo 19-20

Yllätystreeni LA klo 9-10 tai 10-11 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: asiakaspalvelu@mentorgym.fi / p. 010 322 5270


SENIORIRYHMÄVALMENNUS

Mentorin Senioriryhmävalmennus on senioreille suunniteltu valmennuskokonaisuus, joka ei edellytä jäsenyyttä. Ryhmävalmennustapaamisia on kahdesti viikossa ja lisäksi valmennukseen kuuluu sykeseuranta, ruokavalio-ohjeistus ja kurssin alkaessa kuntokartoitus. Lähde mukaan ryhmävalmennukseen, jonka avulla kehität monipuolisesti kestävyys-, lihas- ja motorista kuntoasi sekä tapaat muita samantasoisia treenaajia! Valmennus koostuu kevät- ja syyslukukaudesta, mutta mukaan voi ilmoittautua lyhyemmäksikin ajaksi, mikäli ryhmässä on tilaa.

Ryhmäkoko: max. 12 hlö

Paikka: Mentor Kurala

Hinta: 95€/4vkoa, jäsenille 65€/4vkoa

Ajankohta: Seuraava jakso käynnistyy 7.1.2019 MA & TO klo 12-13

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: asiakaspalvelu@mentorgym.fi / p. 010 322 5270


ALKEISKURSSI

Jos haluaisit aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta tunnet tarvitsevasi apua alkuun pääsemiseksi, niin Mentorin alkeiskurssi on sinulle oikea paikka! Alkeiskurssilla opit kahdeksan viikon aikana harjoittelemaan kuntosalilla tehokkaasti ja turvallisesti ja saat eväät omatoimiseen saliharjoitteluun sekä avoimille ryhmätunneille osallistumiseen! Kurssiin kuuluu harjoitukset kahdesti viikossa sekä kuntokartoitus lähtötason selvittämiseksi. Kurssi ei vaadi jäsenyyttä.

Ryhmäkoko: 8

Paikka: Mentor Kurala ja Mentor Hirvensalo

Hinta: 158€

Ajankohta:

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@mentorgym.fi / p. 010 322 5270 (Kurala) / p. 010 322 5277 (Hirvensalo)


PAINONPUDOTUS

Painonpudotuskurssi sopii kaiken tasoisille treenaajille, kunhan tavoitteenasi on pudottaa painoa! Kurssi sisältää yhden ryhmävalmennustapaamisen viikossa, kattavan kuntokartoituksen,  kuukausittaisen kehonkoostumusmittauksen, henkilökohtaisen ruokavalion, harjoitusohjelman sekä henkilökohtaisen valmentajatapaamisen! Tavoitteena on pudottaa painoa valmentajan kanssa yhdessä päätetty kilomäärä noudattamalla suunnitelmaa, joka huomioi henkilökohtaiset toiveet, lähtötilanteen sekä arjen haasteet.

Ryhmäkoko: max. 8 hlö

Paikka: Mentor Kurala

Hinta: 65€/kk + 150€ aloitusmaksu sis. alkukuntokartoitus ja valmentajatapaaminen 

Ajankohta: TI klo 18-19 tai TO 17-18, heinäkuu taukoa

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@mentorgym.fi / p. 010 322 5270 (Kurala)


JUNIORI RYHMÄVALMENNUS

Lisätietoja tulossa pian!

Ryhmäkoko:

Paikka: Mentor Kurala ja Mentor Hirvensalo

Hinta:

Ajankohta:

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@mentorgym.fi / p. 010 322 5270 (Kurala) / p. 010 322 5277 (Hirvensalo)


VOIMAVALMENNUS

Mentorin voimavalmennusryhmä on jäsenillemme tarkoitettu valmennusryhmä, jossa hankitaan lisää raakaa voimaa! Kurssin kesto on kahdeksan viikkoa ja se sisältää viikoittaisen ryhmävalmennustapaamisen lisäksi henkilökohtaisen harjoitteluohjelman omatoimiseen voimaharjoitteluun. Kurssi soveltuu kaiken tasoisille treenaajille.

Ryhmäkoko: max. 10 hlö

Paikka: Mentor Kurala ja Mentor Hirvensalo

Hinta: 89€/8vkoa

Ajankohta:

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@mentorgym.fi / p. 010 322 5270 (Kurala) / p. 010 322 5277 (Hirvensalo)